Disclaimer

De website: www.ehbohetbildt.nl is een particulier initiatief.

Het is NIET toegestaan om zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van EHBO Vereniging Het Bildt, teksten en/of afbeeldingen (foto's) van deze site te publiceren en/of te verspreiden.

De teksten op deze website worden met de uiterste zorgvuldigheid opgesteld.
EHBO Vereniging Het Bildt is echter op geen enkele wijze aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade voortvloeiende uit foute informatie op en/of het gebruik van de website.
De gegevens van en over EHBO Vereniging Het Bildt op deze website, zijn bedoeld om aan belangstellenden algemene informatie over de EHBO Vereniging Het Bildt te verstrekken. Aan deze informatie en gegevens kunnen echter geen rechten worden ontleend.

EHBO Vereniging Het Bildt gaat op haar website t.z.t. links plaatsen naar websites van derden. EHBO Vereniging Het Bildt is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de inhoud van die websites. EHBO Vereniging Het Bildt plaatst dergelijke links enkel voor het gemak van de bezoeker van onze website zonder daarmee de inhoud van de externe website blindelings te onderschrijven.

Copyright: EHBO Vereniging Het Bildt (www.ehbohetbildt.nl).


Vragen, opmerkingen en tips.

Voor vragen, opmerkingen of eventuele tips met betrekking tot deze website, kunt u een e-mail sturen naar: info@ehbohetbildt.nl.
Ook stellen wij het op prijs dat als u een e-mail stuurt wanneer u ergens op deze website een fout ontdekt, bijvoorbeeld: een ontbrekende afbeelding, een link die niet werkt, een spelfout, enz. Wij zullen dit dan zo spoedig mogelijk corrigeren.
Wilt u opmerkingen en/of aanvullingen voor de website doorgeven, klik dan hier.